top of page
Keresés
  • Szerző képeDronipar Blog

Megérkezett a TTA M4E kertészeti permeteződrón

Frissítve: 2019. okt. 18.

A belépő kategóriás permeteződrón 5 literes kapacitásával főleg kisebb területek permetezésére és foltkezelésre optimális.



A TTA M4E 0.3-0.5 hektár lepermetezésére képes egy 5 perces felszállással és ezzel költséghatékony, belépőkategóriás megoldást kínál a kisebb fölterületek permetezésére és foltkezelésre.


A drónban hasonló repülésvezérlő található, mint a két nagytestvérben, a TTA M6E-1 és a TTA M8A Pro modellekben, így félautomata (AB mód) és automata (térképes tervezés) repülési módokban is üzemeltethető. A drónt vezérlő szoftveres háttér Android rendszerű okostelefonokon és táblagépeken futtatható. A drón 2 darab szórófejjel rendelkezik, amelyek 60-200 mikron közti cseppméretek képzésére alkalmasak. A TTA M4E összecsukható felépítésének köszönhetően egyszerűn szállítható.

A TTA M4E-t négy rotor hajtja, amik a szükséges energiát 16000 mAh-s, hagyományos LiPo akkumulátorokból nyerik, amelyekből egy darab szükséges a repüléshez.

A hatályos szabályozás szerint jelenleg legálisan a TTA M4E, a többi permeteződrónhoz hasonlóan kísérleti engedély kiváltásával használható.

1 302 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page