top of page
Keresés
Szerző képeDronipar Blog

Munkásruhát húzott a DJI Mavic 2

A DJI a héten mutatta be legújabb, a Mavic 2 kifejezetten hatóságoknak és vállalkozásoknak szánt változatát, a Mavic 2 Enterprise-t.

A drón nagyjából a Mavic 2 Zoom-ra épül, azonban számos érdekességet tartalmaz, ami kifejezetten jól jöhet a profiknak. A legszembetűnőbb jellemző, a felszerelhető kiegészítők létezése. A kis drónra nagyteljesítményű reflektort, hangosbeszélőt, és több mint 3 km távolságról látható villanófényt erősíthetünk a biztonságos éjszakai repülés érdekében.

Fotó: dronelife.com

A gyártó az új eszközt főleg mentési küldetésekhez és felmérések, vizsgálatok elvégzéséhez ajánlja.


A drónt biztonsági jelszóval védhetjük az illetéktelenektől, illetve fel van szerelve a DJI Airsense technológiával is, ami a környékbeli légiforgalomról ad valós idejű információkat.


A Mavic 2 Enterprise biztonságát a Mavic 2-ből megszokott szenszorok garantálják, amelyek minden oldalról figyelik az akadályokat és nem engedik, hogy ütközzünk.

Fotó: DJI

A kamera 2x-es optikai és 3x-os digitális zoomot kapott, így alkalmas tárgyak részletes megfigyelésére biztonságos távolságból. Az OccuSync 2 jelátvitelnek köszönhetően a drón akár 8 km távolságról is 1080 Full HD felbontású élőképet sugároz a telefonunkra és 31 perces repülési időt ígér.


259 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page